"Van huis met Muis" - Prikbord

"Vertrouw op Varken" - Prikbord

"Van huis met Muis" - Prikbord

€ 34,95
Op voorraad
SKU
prikbord-muis-grijs

Puik prikbord
Je afspraak bij de tandarts, die mooie kaart van je beste vriend. Je kunt het allemaal kwijt op het Smout-prikbord. Niet alleen superhandig om niks kwijt te raken of te vergeten, maar ook zo gezellig om tegenaan te kijken, al heb je er helemaal niks op geprikt.

Smout prikborden zijn er in drie kleuren: koningsblauw, kersenrood en muisgrijs

En ze zijn ook nog eens super milieuvriendelijk, want Smout gebruikt gerecyclede petflessen om ze van te maken.

Het prikbord wordt verpakt in een verrassende geschenkverpakking.

Bestel je een Smout-prikbord dan krijg je er bovendien een gratis Smout-spel bij waarin alle Smout-beestjes centraal in staan.

Puik prikbordJe afspraak bij de tandarts, die mooie kaart van je beste vriend. Je kunt het allemaal kwijt op het Smout-prikbord. Niet alleen superhandig om niks kwijt te raken of te vergeten, maar ook zo gezellig om tegenaan te kijken, al heb je er helemaal niks op geprikt. Smout prikborden zijn er in drie kleuren: koningsblauw, kersenrood en muisgrijsEn ze zijn ook nog eens super milieuvriendelijk, want Smout gebruikt gerecyclede petflessen om ze van te maken. Het prikbord wordt verpakt in een verrassende geschenkverpakking. Bestel je een Smout-prikbord dan krijg je er bovendien een gratis Smout-spel bij waarin alle Smout-beestjes centraal in staan. 

Details

Details prikbord:
Maat: +/-50 cm breed en +/- 54 cm hoog
Materiaal: gerecycled petfles
Kleur: grijs
Ontworpen en gemaakt in Nederland
Prijs: € 34.95 (incl. BTW excl. verzendkosten)

Meer informatie

Meer informatie
Prijs € 34,95

Reviews

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan