Maandelijkse Archieven: Juli 2019

Smout nieuwtjes
Op bezoek bij Smout Family

Op bezoek bij Smout Family

Smout is een nieuwe Nederlands merk voor kinderen en ouders. De Smout-family is meer dan een mooi design. De producten en materialen staan voor; samenzijn, aandacht en persoonlijkheid. In deze video stellen de oprichters Nynke Terpstra (creatief ontwerpster) en Edwin Boonstra (sales & marketing) zichzelf en het merk Smout Family graag aan je voor.

Lees meer »
Smout-Family werkt samen met Huisartsenpraktijk Zarza

Smout-Family werkt samen met Huisartsenpraktijk Zarza

Met het kraamcadeau van Smout-family geeft u iets speciaals. Smout-family staat voor aandacht, samenzijn en persoonlijkheid. De familie bestaat uit vier karaktertjes. Met elk een eigen verhaal en design. U kunt uw keuze afstemmen op uw eigen cliënten en zo een persoonlijk tintje geven aan uw cadeau. U kunt hiermee uw cliënten verrassen en onderscheiden van anderen. Dit is waarom Huisartsenpraktijk Zarza voor Smout-family heeft gekozen.

Huisartsenpraktijk Zarza
Huisartsenpraktijk Zarza is gevestigd in Gezondheidscentrum Bonnehûs in Leeuwarden. De praktijk is in 2004 gevestigd en samen met hun team vormen zij een huisartsenpraktijk die naast service en eerlijkheid ook een gezellige en open sfeer belangrijk vindt voor zijn cliënten. Een bevalling is een ingrijpende gebeurtenis. Huisartsenpraktijk Zarza benut deze gebeurtenis om de kersverse ouders te feliciteren en een kraamcadeau van Smout-Family met een gepersonaliseerd label cadeau te geven.

Smout op maat
Zet het logo van uw eigen bedrijf onder een uniek geschenk! Met ‘Smout op maat’ spelen de Smout-figuurtjes de hoofdrol en de rest is vrij in te vullen. Een koekplank waarmee je koekjes bakt met het logo van je bedrijf. Of lijkt het je leuk om je medewerkers, klanten of cliënten te verassen met een prikbord in je huisstijlkleur mét daarbij het Snelle Smout Spel? Laat ons je helpen met unieke geschenken op maat. Neem contact op met Edwin Boonstra.

Lees meer »