Smout-Family is een Nederlands merk voor kinderen en hun ouders. Nynke Terpstra (conceptontwikkeling en design) en Edwin Boonstra (commercie en marketing) zijn de enthousiaste eigenaren van Smout-Family. Smout-Family is meer dan een mooi design. 'Onze producten worden met veel zorg en aandacht ontwikkeld en staan voor samenzijn, aandacht en persoonlijkheid'. Wij introduceren ons graag aan jullie!

Nynke Terpstra is het creatieve brein van het team. Naast Smout-Family heeft zij een eigen ontwerpstudio waarmee ze creatieve oplossingen op het gebied van interieur en interieurproducten bedenkt. Zij doet dit voor verschillende bedrijven, particulieren, en nog veel meer. Nynke is de ‘geestelijk moeder’ van alle smout karakters

Een familie die bestaat uit vier dieren met elk zijn eigen karakter, eigen verhaal en eigen design. Voor ieder kind is er een passend karakter. “Met Smout komt de wereld van het kind en de ouder dichter bij elkaar”.

Edwin Boonstra is de commerciële kracht bij Smout-Family. In 2016 zijn Nynke & Edwin de samenwerking gestart. Naast Smout-Family werkt Edwin in de detailhandel. Als ervaren sales en marketingman in de retail zag hij potentie in Smout-Family.

De karakters zijn uniek en spreken kinderen enorm aan. “Met het cadeau van Smout-family geef je iets speciaals” Inmiddels heeft Smout-Family mooie unieke Kraamkado’s, het Snelle Smoutspel, Puike Prikborden, Kekke Koekplanken en handige snoetenpoetsers op de markt gebracht. Al deze producten zijn via onze webshop www.smout-family.com te bestellen.

Daarnaast werken we ook steeds meer voor bedrijven. Die originele kraamkado’s voor relaties en medewerkers zoeken. Daarnaast worden de Smout producten steeds meer gebruikt om het gesprek over werken en ouderschap aan te gaan.

Graag informeren we je over de mogelijkheden! Neem contact op met Edwin Boonstra 06 - 575 310 14

Lees meer »