Nieuws

Smout nieuwtjes
Op bezoek bij Smout Family

Op bezoek bij Smout Family

Smout is een nieuwe Nederlands merk voor kinderen en ouders. De Smout-family is meer dan een mooi design. De producten en materialen staan voor; samenzijn, aandacht en persoonlijkheid. In deze video stellen de oprichters Nynke Terpstra (creatief ontwerpster) en Edwin Boonstra (sales & marketing) zichzelf en het merk Smout Family graag aan je voor.

Lees meer »
Smout-Family werkt samen met Huisartsenpraktijk Zarza

Smout-Family werkt samen met Huisartsenpraktijk Zarza

Met het kraamcadeau van Smout-family geeft u iets speciaals. Smout-family staat voor aandacht, samenzijn en persoonlijkheid. De familie bestaat uit vier karaktertjes. Met elk een eigen verhaal en design. U kunt uw keuze afstemmen op uw eigen cliënten en zo een persoonlijk tintje geven aan uw cadeau. U kunt hiermee uw cliënten verrassen en onderscheiden van anderen. Dit is waarom Huisartsenpraktijk Zarza voor Smout-family heeft gekozen.

Huisartsenpraktijk Zarza
Huisartsenpraktijk Zarza is gevestigd in Gezondheidscentrum Bonnehûs in Leeuwarden. De praktijk is in 2004 gevestigd en samen met hun team vormen zij een huisartsenpraktijk die naast service en eerlijkheid ook een gezellige en open sfeer belangrijk vindt voor zijn cliënten. Een bevalling is een ingrijpende gebeurtenis. Huisartsenpraktijk Zarza benut deze gebeurtenis om de kersverse ouders te feliciteren en een kraamcadeau van Smout-Family met een gepersonaliseerd label cadeau te geven.

Smout op maat
Zet het logo van uw eigen bedrijf onder een uniek geschenk! Met ‘Smout op maat’ spelen de Smout-figuurtjes de hoofdrol en de rest is vrij in te vullen. Een koekplank waarmee je koekjes bakt met het logo van je bedrijf. Of lijkt het je leuk om je medewerkers, klanten of cliënten te verassen met een prikbord in je huisstijlkleur mét daarbij het Snelle Smout Spel? Laat ons je helpen met unieke geschenken op maat. Neem contact op met Edwin Boonstra.

Lees meer »
Maak kennis met de oprichters van Smout-Family!

Maak kennis met de oprichters van Smout-Family!

Smout-Family is een Nederlands merk voor kinderen en hun ouders. Nynke Terpstra (conceptontwikkeling en design) en Edwin Boonstra (commercie en marketing) zijn de enthousiaste eigenaren van Smout-Family. Smout-Family is meer dan een mooi design. 'Onze producten worden met veel zorg en aandacht ontwikkeld en staan voor samenzijn, aandacht en persoonlijkheid'. Wij introduceren ons graag aan jullie!

Nynke Terpstra is het creatieve brein van het team. Naast Smout-Family heeft zij een eigen ontwerpstudio waarmee ze creatieve oplossingen op het gebied van interieur en interieurproducten bedenkt. Zij doet dit voor verschillende bedrijven, particulieren, en nog veel meer. Nynke is de ‘geestelijk moeder’ van alle smout karakters

Een familie die bestaat uit vier dieren met elk zijn eigen karakter, eigen verhaal en eigen design. Voor ieder kind is er een passend karakter. “Met Smout komt de wereld van het kind en de ouder dichter bij elkaar”.

Edwin Boonstra is de commerciële kracht bij Smout-Family. In 2016 zijn Nynke & Edwin de samenwerking gestart. Naast Smout-Family werkt Edwin in de detailhandel. Als ervaren sales en marketingman in de retail zag hij potentie in Smout-Family.

De karakters zijn uniek en spreken kinderen enorm aan. “Met het cadeau van Smout-family geef je iets speciaals” Inmiddels heeft Smout-Family mooie unieke Kraamkado’s, het Snelle Smoutspel, Puike Prikborden, Kekke Koekplanken en handige snoetenpoetsers op de markt gebracht. Al deze producten zijn via onze webshop www.smout-family.com te bestellen.

Daarnaast werken we ook steeds meer voor bedrijven. Die originele kraamkado’s voor relaties en medewerkers zoeken. Daarnaast worden de Smout producten steeds meer gebruikt om het gesprek over werken en ouderschap aan te gaan.

Graag informeren we je over de mogelijkheden! Neem contact op met Edwin Boonstra 06 - 575 310 14

Lees meer »
Nieuw verkooppunt: Babyhuis Wierdsma in Sneek!

Nieuw verkooppunt: Babyhuis Wierdsma in Sneek!

Goed nieuws! Vanaf vandaag zijn bij Babyhuis Wierdsma in Sneek onze Smout-Family kraamcadeau's te koop! Je kunt nu ook in Sneek de mooie kwaliteit van de de pyjama's (biologisch katoen) zien en voelen. Het hele aanbod is op een mooie display in de winkel gepresenteerd. Wij bedanken Babyhuis Wierdsma voor het vertrouwen en succes met de verkoop! Team Smout-Family www.smout-family.com
Lees meer »
Smout Snoetendoek nu ook verkrijgbaar in onze webshop!

Smout Snoetendoek nu ook verkrijgbaar in onze webshop!

De Smout Snoetendoek is in 2 kleur variaties verkrijgbaar in onze webshop! Bij de snoetendoek krijg je gratis een decoratief Smout-aapje, ingepakt in kadofolie en voorzien van een kado-label. Kant en klaar om weg te geven! Een ideaal kraamkadootje om per post te versturen naar de kersverse ouders en past zo door de brievenbus! .........of om zelf te houden voor je kindje dan kan natuurlijk ook! In 2 leuke kleuren variaties verkrijgbaar; roze/rood en blauw. Kijk snel in onze web-shop! www.smout-family.com
Lees meer »
Thuis @Smout Family in Grou

Thuis @Smout Family in Grou

Onze relaties en klanten ontvangen we graag @Smout Family in ons kantoor in Grou. Hier presenteren we onze hele Smout family collectie en worden alle nieuwe ideeën en ontwikkelingen uitgewerkt! Ben jij ook benieuwd naar onze custommade mogelijkheden voor jou bedrijf? Neem dan contact op; 06- 575 310 14 www.smout-family.com
Lees meer »
Zin in kleuren?

Zin in kleuren?

Het is winter, koud en nat buiten....wat zullen we gaan doen??? Zin in kleuren? Kijk snel in de kidscorner voor leuke kleurplaten. Kies het Smoutbeestje dat bij je past of de kleurplaat die je het leukst vindt! De kleurplaten kunnen gedownload en uitgeprint worden. www.smout-family.com Veel kleurplezier! Groetjes team Smout Family
Lees meer »
' Actie' in onze kidscorner!

' Actie' in onze kidscorner!

Buiten koud en nat en zin om lekker binnen te kleuren? Wij hebben 4 super leuke kleurplaten in onze kidscorner! Welke kleurplaat vind jij het leukst? Heel veel kleurplezier! Team Smout-Family
Lees meer »
Smout-Family ontvangt 200ste Kennis Voucher MKB!

Smout-Family ontvangt 200ste Kennis Voucher MKB!

Op de 'dag van de ondernemer' hebben wij vandaag bezoek gehad van, gedeputeerde van de Provincie Fryslân, Sander de Rouwe. Wij hebben vandaag de 200ste Kennis Voucher MKB ontvangen! Een mooie bijdrage om ons bedrijf Smout-Family verder te laten groeien.
Lees meer »
Quality time met het 'Snelle Smoutspel!

Quality time met het 'Snelle Smoutspel!

Dit super leuke Smoutspel krijg je gratis wanneer je een Puik Prikbord besteld. Leuk voor kinderen en mooi voor hun ouders. Dit spel speel je in een minuut of 10. Dus even voor het slapengaan, nog even vlak voor je gaat eten of zondagmorgen na het ontbijt. Onze puike prikborden zijn in 3 kleuren en 4 verschillende karakters verkrijgbaar in onze webshop, met dit gratis superleuke Smoutspel!
Lees meer »
Pagina